انتشار : یکشنبه 31 اردیبهشت 1402
4312 بازدید
مزیت داشتن کارت بازرگانی چیست؟
بدون شک تمامی تجار دخیل در واردات و صادرات کالا برای بهرهمندی از فرصتهای استثنایی تجاری نیازمند داشتن کارت بازرگانی هستند. اخذ کارت بازرگانی مزایای زیادی دارد که میتواند پاسخگوی نیاز معاملهگران باشد. بدیهی است اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی دریافت کارت بازرگانی باید شرایط متفاوتی داشته باشند. اما مزایای دریافت کارت بازرگانی برای هر دوی این افراد یکسان است. هر دو میتوانند از این کارت برای واردات، صادرات، حمل و نقل هوایی، حمل و نقل دریایی، ترخیص کالا از گمرک و بسیاری موارد دیگر استفاده کنند. در واقع باید بگوییم که مزایای کارت بازرگانی هم برای اشخاص حقیقی و هم برای اشخاص حقوقی یکسان است و هر دو از مزایای یکسانی برخوردارند. به عنوان مثال تمامی تجار با اخذ کارت بازرگانی به راحتی میتوانند به فعالیتهای وارداتی و صادراتی بپردازند. اما برای دریافت کارت بازرگانی باید به یکی از شعب اتاق بازرگانی وزارت صنایع و معادن مراجعه کنند.
افراد حقیقی و حقوقی که برای کارت بازرگانی اقدام میکنند میتوانند از مزایای مختلفی بهرهمند شوند، از جمله:
شرایط دریافت کارت بازرگانی به چه صورت است؟
اخذ کارت بازرگانی مستلزم ارائۀ مدارک خاص و داشتن شرایط خاصی مانند اخذ هر مجوز دیگر میباشد. البته لازم به ذکر است که شرایط اخذ کارت بازرگانی بسته به نوع کارت ممکن است متفاوت باشد. به عنوان مثال، مدارک مورد نیاز برای ثبت کارت بازرگانی برای شخص حقیقی ممکن است با مدارک مورد نیاز برای شخص حقوقی متفاوت باشد.
انواع کارت بازرگانی
کارت بازرگانی که در انواع مختلف وجود دارد، یک شناسنامه تجاری محسوب میشود و دارندگان این کارت به دلیل فعالیتهای تجاری بینالمللی خود شناخته میشوند. اعتبار کارت بازرگانی یکساله است و باید سالیانه تمدید شود.
در ادامه اعلام میدارد مرکز آموزش بازرگانی فارس به عنوان مرجع تخصصی آموزشهای کسبوکار و بازرگانی شما را از آخرین و جدیدترین دستاوردهای روز در عرصۀ کسبوکار مطلع مینماید و با طراحی دورۀ آموزشی جامع صادرات و واردات شما را جهت ورود به بازار صادرات و واردات آماده میسازد. در این دورۀ آموزشی شما با انواع تجارت و انواع شرکتهای تجاری و مسئولیتهای حقوقی مرتبط بر آنها، با انواع سندهای تجاری و چک و قانون چک صیادی، با شاکلۀ بازرگانی خارجی از جمله شناسایی سازمانها و تشکیلات اداری و قانونی و بانکی در بخشهای دولتی و خصوصی در صحنه داخلی و بینالمللی، با مراحل واردات و خرید خارجی، با رویههای ثبت سفارش کالا، با تشریفات گمرکی و مراحل اظهار و ترخیص کالا و ... آشنا خواهید شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دورۀ آموزشی صادرات و واردات بر روی این لینک کلیک کنید.
نظر شما درباره این مطلب
نام شما : *
ایمیل شما :
نظر شما : *
نظرات کاربران
مقالات مشابه